Word lid!

Print Friendly, PDF & Email

Zingen in een shantykoor is heel erg leuk en ontspannend. Ons repertoire bestaat vooral uit originele shantynummers (zie pagina shanty’s) maar er zitten ook een paar meezingers in. Het repertoire telt meer dan 80 nummers en breidt zich gestaag uit. We repeteren een maal per week op de vroege donderdagavond. Je hebt dan nog de hele avond tijd voor andere zaken. Een aantal leden gebruikt de rest van de avond voor de gezellige ‘nazit’ in café Den Heuvel. Onze leden zijn allen 55+, ondernemend en jong van hart. De leden komen allen uit Mierlo of de regio Eindhoven/Helmond.

We treden 1 à 2 keer per maand op, gedeeltelijk overdag maar ook ’s avonds en soms in het weekend. De leukste optredens zijn de shantyfestivals, die we een aantal keren per jaar bezoeken. Diverse shantykoren doen dan korte optredens op verschillende podia, bijvoorbeeld rond een haven of in een stadscentrum. Als je werkt ben je uiteraard niet verplicht om overdag op te treden. We verwachten wel dat je aan zo veel mogelijk optredens meedoet. Bij optredens dragen we zeemanstenue, bestaande uit een zeemansshirt, een blauwe spijkerbroek en een zeemanspet.

Je hoeft geen conservatorium gedaan te hebben maar enig zangtalent is wenselijk. Bladmuziek kunnen lezen is niet vereist, maar wel meegenomen. Enthousiasme is verplicht. Voordat je lid wordt doorloop je een proefperiode, waarin we van beide kanten kijken of je past binnen onze vriendengroep.

Als je interesse hebt om lid te worden bel dan met:

Jo van den Boomen: 0492 661404