Home

Print Friendly, PDF & Email

Accordeonist gezocht

The Salty Dogs zoeken al enige tjd een accordeonist of trekzak speler voor ons combo. Heb je interesse meld je dan aan bij Jo van den Boomen 0620 545 314 , Als je geen eigen instrument (meer) hebt zorgen wij voor een instrument.

Vrienden van The Salty Dogs

Draag je ons koor een warm hart toe en/of vind je onze muziek leuk, word dan vriend van The
Salty Dogs. Voor meer informatie zie onze vrienden pagina.

Peter Uitterhoeve vaste dirigent

 

1 november: Nadat hij al een tijdje als invaller werkte, heeft het bestuur Peter Uitterhoeve nu als vaste dirigent van de Salty Dogs aangesteld.

We wensen hem een lang en succesvol koorleiderschap toe.

 

Salty Dogs vrijdag 15 juni op Marianne Korenfestival

Het wordt weer een groot buitenfeest: het Marianne Korenfestival. Wij zijn een van de vijf deelnemende koren:  This Generation, Salty Dogs, Geldrops Mannenkoor, Joyim en Mierlo Vocaal. Het weer wordt prachtig en de organisatie van Centrum Hofdael zal weer goed zijn. De opening is om 19:30 uur en om 22:30 ur wordt afgesloten met Brabant vna Guus Meeuwis te zingen door alle deelnemende koren.

The Salty Dogs op festival in Nederweert

Aanstaande zondag 17 juni zullen de Salty Dogs meedoen aan een festival in Nederweert ter gelegenheid van het jubileum van shantykoor “Aan Paol 60”. In het centrum van Nederweert treden 9 koren en muziekgroepen op van 13:00 tot 17:00 uur.

The Salty Dogs

Shantykoor The Salty Dogs werd opgericht in 1999 en heeft rond de 40 enthousiaste leden. Voor de begeleiding beschikken The Salty Dogs over een 10-mans combo. Ons repertoire telt 85 nummers in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Vaak originele shanty’s maar ook ‘meezingers’. We hebben al minstens 450 maal opgetreden op festivals, havenfeesten en andere gelegenheden vooral in het zuiden van Nederland.

131109 Salty Dogs-6254 (Large)img_0202-large