Home

Print Friendly, PDF & Email

The Salty Dogs bestaan 20 jaar

Zondag 15 september hebben de Salty Dogs een korenfestival gehouden met drie koren: De Kabelgat Ramblers uit Veghel, De Loswalklinkers uit Dongen en de Salty Dogs natuurlijk. Tijdens de wisselingen trad blazersgroep Paperatzi uit Deurne op. Volgens de opmerkingen uit het publiek was het een groot succes.

Nieuwe CD: 20 Jaar Zingen voor de Mast

Ter gelegenheid van het jubileum hebben de Salty Dogs hun derde CD uitgebracht. De CD telt 18 nummers en is verkrijgbaar voor €10. Ook de oude CD “Heimwee en Verlangen” is nog te koop. Beide CD’s samen kosten   €15.

Vrienden van The Salty Dogs

Draag je ons koor een warm hart toe en/of vind je onze muziek leuk, word dan vriend van The Salty Dogs. Voor meer informatie zie onze vrienden pagina. 

The Salty Dogs

Shantykoor The Salty Dogs werd opgericht in 1999 en heeft rond de 40 enthousiaste leden. Voor de begeleiding beschikken The Salty Dogs over een 10-mans combo. Ons repertoire telt 85 nummers in het Nederlands, Engels, Frans en Duits. Vaak originele shanty’s maar ook ‘meezingers’. We hebben al minstens 450 maal opgetreden op festivals, havenfeesten en andere gelegenheden vooral in het zuiden van Nederland.